ΑΕΚ Μεταγραφές: Κοιτάζει τον διεθνή Ελβετό φορ Κουαντουό Ντουά - Τι ισχύει με Μουκουντί

Τι ισχύει με τον 27χρονο διεθνή Ελβετό φορ, Κουαντουό Ντουά και την υπόθεση Μουκουντί.

Στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ εμφανίστηκε ένα νέο όνομα. Ο λόγος για τον διεθνή Ελβετό φορ, Κουαντουό Ντουά, ο οποίος συμμετείχε και στο Euro. Σύμφωνα με την Kicker, η «Ενωση», μαζί με την Μπεσίκτας, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού της Λουντοκόρετς, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ σε τρεις συμμετοχές με την Ελβετία, ενώ με τους Βούλγαρους μέτρησε 15 γκολ κι 6 ασίστ σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, το δημοσίευμα παρουσιάζει τον Ελβε- τό ως τον «αντι-Πόνσε», που πωλήθηκε απ’ την ΑΕΚ στη Χιούστον Ντάιναμο.

Ξεκάθαρη η στάση της ΑΕΚ για Μουκουντί

Eπικαλούμενοι δικές τους πληροφορίες οι Τούρκοι ανέφεραν πως η Τραμπζονσπόρ αύξησε την προ- σφορά της στα 4 εκατ. ευρώ για τον Αρόλντ Μουκουντί που θέλει να φύγει απ’ την ΑΕΚ. Οπως αναφέρει σε tweet του ο ραδιοφωνικός σταθμός Duyum Fm 106,1 με έδρα την Τραπεζούντα, η Τραμπζονσπόρ αύξησε την προσφορά της στα 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Μουκουντί. Εν συνεχεία αναφέρει πως η ΑΕΚ επιμένει να ζητεί πέντε εκατ. ευρώ, πράγμα που θυμίζουμε πως είχε διαψευστεί από την «Ενωση», τονίζοντας πως ο παίκτης δεν πωλείται μ’ αυτά τα χρήματα.

Εν συνεχεία αναφέρει ότι «ο Μουκουντί δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Θέλει να ενταχθεί στην Τραμπζονσπόρ, όπως τον έχει συμβουλεύσει κι ο τεχνικός του Καμερούν, Ριγκομπέρτ Σονγκ». Πάντως απ’ την «Ενωση» πολύ γρήγορα διαψεύστηκε το θέμα και φυσικά οι τάσεις φυγής του ποδοσφαιριστή που επικαλούνται οι Τούρκοι. «Για το θέμα του Μουκουντί η ΑΕΚ διαψεύδει και τις τάσεις φυγής που γράφουν οι Τούρκοι και την υποτιθέμενη πρόταση», ανέφερε επίσημα η ΠΑΕ, βάζοντας… φρένο στα όσα λέγονται ειδικά στη γείτονα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News