Παναθηναϊκός: Νέο «όχι» σε πρόταση 25 εκατομμυρίων της Μπολόνια για τον Ιωαννίδη
Δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τον Ιωαννίδη να φύγει ο Παναθηναϊκός, απορρίπτοντας πρόταση της Μπολόνια ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ για τον διεθνή επιθετικό.
Ακόμα μία αρνητική απάντηση έδωσε ο Παναθηναϊκός σε ομάδα από το εξωτερικό για την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη. Αυτή την φορά ήταν η Μπολόνια που εισέπραξε το «όχι» των «πρασίνων» σε πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του τριφυλλιού κάνουν λόγο για «Επίσημη προσφορά που έγινε στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη από την Μπολόνια και ανήλθε στα 25 εκατ.ευρω. Απορρίφθηκε, όπως και όσες έχουν γίνει έως τώρα».
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα από την Ιταλία θα αγωνίζεται στο Champions League την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός που χρησιμοποίησαν ως μοχλό πίεσης στις επαφές που είχαν με τον παίχτη και τους εκπροσώπους του.
Νωρίτερα σήμερα (11/7), το Sportday.gr σας είχε ενημερώσει για τα όσα αναφέρονταν στην Πορτογαλία για τον διεθνή επιθετικό και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
