ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η Τζένοα παίρνει Ντε Χέα και... αφήνει Κοτάρσκι

Πώς η μεταγραφή του Ντε Χέα στη Τζένοα επηρεάζει τον ΠΑΟΚ

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από τότε είναι χωρίς ομάδα. Το συμβόλαιο του Ισπανού γκολκίπερ με τους «κόκκινους διαβόλους» ολοκληρώθηκε και δεν ανανεώθηκε, με τον 33χρονο να μένει ελεύθερος και από τότε απέρριψε πολλές προτάσεις, συνεχίζοντας να προπονείται μόνος του.

Ο 33χρονος Ισπανός γκολκίπερ έχει στα χέρια του προτάσεις από δύο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, αλλά σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η ιταλική Τζένοα είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, καθώς του προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 12 εκατ. ευρώ., σύμφωνα με το «Estadio Deportivo».

Στα 12 χρόνια που ήταν κάτοικος Μάντσεστερ, ο Νταβίντ Ντε Χέα αγωνίστηκε 545 φορές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους, όπως και το Europa League τη σεζόν 2016-17. Τις επόμενες ημέρας αναμένεται να ταξιδέψει στο Ριάντ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Εφόσον Τζένοα και Ντε Χέα δώσουν τα χέρια, θα πρόκειται για μια εξέλιξη που αφορά και τον ΠΑΟΚ, καθώς η ιταλική ομάδα, τον τελευταίο μήνα, έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, καταθέτοντας προτάσεις που απορρίφθηκαν από τους πρωταθλητές καθώς απείχαν αρκετά από τα δέκα εκ. ευρώ που αποτελεί την τιμή εκκίνησης για συζητήσεις πώλησης του Κροάτη τερματοφύλακα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News