Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Τα ρέστα του για τον Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός δεν παρατάει την υπόθεση Πελίστρι γνωρίζοντας πως έχει μεγάλο ανταγωνισμό στην προσπάθεια απόκτησης του 23χρονου ακραίου μπακ.

Ο Φακούντο Πελίστρι συνεχίζει να απασχολεί μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό για να καλύψει την έτερη θέση των εξτρέμ.

Oπως έχουμε γράψει, πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να έχει ρόλο-κλειδί, αφού με τις προσωπικές του επαφές προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του να φορέσει την πράσινη φανέλα. Oπως είναι γνωστό, είναι αυτός που τον ανέδειξε και γνωρίζει όσο κανείς άλλος τις δυνατότητές του και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του τριφυλλιού. Όπως φαίνεται, όμως, για τον Ουρουγουανό εξτρέμ δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Παναθηναϊκός και είναι λογικό, αφού η επικείμενη αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ανοίξει την όρεξη σε πολλούς μνηστήρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, οι Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, Μπεσίκτας και Μπόκα Τζούνιορς είναι, μαζί με τον Παναθηναϊκό, που εξετάζουν την περίπτωση του Φακούντο Πελίστρι. Aυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, ανεβάζει κι άλλο τον βαθμό δυσκολίας, αλλά οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να παρατήσουν αυτή την περίπτωση.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αυτός που «καίγεται» για την απόκτησή του και παρά το γεγονός ότι παίζει στη δεξιά πλευρά των «φτερών» της επίθεσης, εκεί δηλαδή που οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν με τον Τετέ, ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει και στα αριστερά, όπως και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Το σίγουρο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θυμίζουμε πως δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για τις ΗΠΑ και συνεχίζει να προπονείται στο Μάντσεστερ.

Ο Πελίστρι δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του Παναθηναϊκού να «ψωνίσει» από το «πάνω ράφι» για τον δεύτερο εξτρέμ, κάνοντας ακόμα μία οικονομική υπέρβαση για να προσθέσει στο ρόστερ έναν ποιοτικό παίκτη που καλύπτει τα «θέλω» του Αλόνσο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News