Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε έβαλε... φωτιά με μια έμπνευση που δείχνει ανυπομονησία επιστροφής!

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Φουλάρει για Ποντένσε - Δεν πάει Αμερική με Γουλβς

Με ένα χαμόγελο, τη φανέλα του Ολυμπιακού, το Κόνφερενς Λιγκ και μία… μεταμεσονύχτια έμπνευση, ο Ντανιέλ Ποντένσε έβαλε φωτιά στα σενάρια επιστροφής στο λιμάνι!

Παραφράζοντας τη γνωστή ατάκα, «τρία πράγματα είναι σίγουρα σε αυτή τη ζωή: Ο θάνατος, οι φόροι και η επιθυμία του Ντανιέλ Ποντένσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»!

Η νέα εκδήλωσηαγάπης του Πορτογάλου στους «ερυθρόλευκους», δεν αποτελεί από μόνη της είδηση. Το πλαίσιο αυτής, όμως, της δίνει αυτή την αξία.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε προχώρησε σε μία διπλή… μεταμεσονύχτια δημοσίευση στα κοινωνικά του δίκτυα. Ενώ έχει μείνει πίσω, μη ακολουθώντας την προετοιμασία της Γουλβς στις ΗΠΑ, ο «κοντός» ανέβασε από μία φωτογραφία σε Facebook και Twitter, δηλαδή σε δύο social media που χρησιμοποιεί σπάνια, σε αντίθεση με το Instagram.

Αμφότερες οι φωτογραφίες τον δείχνουν χαμογελαστό να κρατά την κούπα του Κόνφερενς Λιγκ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Τη μία τη συνόδευσε με ένα emoji τροπαίου και την άλλη με το ίδιο emoji μαζί με ένα συννεφάκι.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, όπως είναι λογικό, «βομβάρδισαν» τις δύο δημοσιεύσεις με σχόλια… αγάπης, ζητώντας του να επιστρέψει.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την… επέτειο δύο μηνών από την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ.  Ο Ποντένσε είχε κάνει σχετικό ποστάρισμα στο Instagram και στον έναν μήνα.

,

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News