Παρίσι 2024: «Αέρινος» Τσιτσιπάς... πέταξε στα προημιτελικά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ τον Αργεντίνο Σεμπαστιάν Μπαέζ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του ολυμπιακού τουρνουά τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κέρδισε εύκολα τον Αργεντίνο Σεμπάστιαν Μπαέζ για την φάση των «16» του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων με 2-0 σετ και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Κέπφερ.

Το πρώτο σετ, κύλησε με αρκετή ένταση για τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος το κέρδισε  δύσκολα με 7-5.

Μπήκε… μουδιασμένα ο  Στέφανος Τσιτσιπάς στην αρχή του σετ. Ο Μπάες ξεκίνησε τον αγώνα με μπρέικ βάζοντας δύσκολα από νωρίς στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα. Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε 2-2 με μπρέικ αλλά ο Αργεντινός αντίπαλός του είχε άμεση απάντηση για το 3-2.

Ο Μπάες είχε τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το πρώτο σετ, αλλά ο Τσιτσιπάς αποδείχθηκε «ατσάλινος«. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τρία γκέιμ σετ, με δύο μπρέικ μάλιστα, κατακτώντας το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο όμως, ο Μπαέζ υποκλίθηκε στην κλάση του Στέφανου και με σκορ 6-1, πήρε μια άνετη πρόκριση για τους «οκτώ», στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά.

Σερβίροντας υποδειγματικά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προηγήθηκε 5-0 με δύο μπρέικ. Ο Μπάες κράτησε μία φορά το σερβίς του και μείωσε, αλλά ο Τσιτσιπάς έκλεισε τον αγώνα με μεγάλη άνεση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News