Υπεράνω Όλων: Αντί να κρύβεστε στα λαγούμια σας, έχετε τα μούτρα και πανηγυρίζετε, άχρηστοι!

Ποια ακριβώς είναι η «συμμετοχή» σας ως Πολιτεία στις επιτυχίες; Δεν σας «ανήκει» ο Χρήστου και ο κάθε Χρήστου!

Σοβαρά τώρα; Έχετε μούτρα και βγαίνετε ως Κράτος και πανηγυρίζετε τις επιτυχίες του Ελληνικού αθλητισμού; Ποια ακριβώς είναι η «συμμετοχή» σας ως Πολιτεία στις επιτυχίες; Τι τους παρέχετε για να φτάσουν εκεί που φτάνουν; Το απόλυτο τίποτα!

Να πούμε για εγκαταστάσεις; Για την φορολογία του ερασιτεχνικού αθλητισμού; Κάποιο έσοδο αξιοπρεπές για να μπορούν να ασχολούνται μόνο με αυτό το άθλημα που επιλέγουν; Μόνοι τους παλεύουν, κάτω απο αντίξοες συνθήκες , χάρη στο μεράκι, την επιμονή τους και την βοήθεια τα σωματεία τους.

Δεν σας «ανήκει» ο Χρήστου και ο κάθε Χρήστου ρε ανίκανοι. Που όπως το συνηθίζεται τρέχετε και στριμώχνεστε κατόπιν εορτής να φωτογραφηθείτε μαζί του και να πάρετε λάμψη από την λάμψη του.

Ο Χρήστου, όπως και η πλειοψηφία της Εθνικής Πόλο ανήκουν στον Ολυμπιακό. Για πες τε μας όλοι εσείς οι Πολιτικοί που πανηγυρίζετε, τι έχετε κα΄νει για τον Ολυμπιακό;

Δείξτε μας το κολυμβητήριο και τους διαδρόμους που προπονούνται. Πως να ασχοληθεί η νεολαία του Πειραιά με την κολύμβηση και το Πόλο, όταν δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις; Εσείς τους διώχνετε εκτός Ελλάδος, όπως κάνετε με χιλιάδες νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να στηρίξουν τα όνειρα τους και να δικαιωθεί το ταλέντο και η επιμονή τους. Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να τους αποτρέπεται να ασχοληθούν.

Οικονομικά ο Ολυμπιακός με τα μέλη του και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεισφέρουν αυτά που μπορούν για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Δεκαετίες ολόκληρες παλεύουμε για να φτιαχτεί ένα σύγχρονο κολυμβητήριο. Βρήκαμε και την τοποθεσία, φτιάξαμε και τα σχέδια, έχουμε έτοιμο και το πλάνο βιωσιμότητας, και περιμένουμε τους χαραμοφάηδες να «τρέξουν» το θέμα εξασφαλίζοντας τα χρήματα που απαιτούνται για την κατασκευή του, μέσω χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή ένωση. Χωρίς να επιβαρυνθεί ο Έλληνας πολίτης δηλαδή. Και δεν ασχολούνται. Δεν εκταμιεύουν το ποσό που απαιτείται που κάθετε και περιμένει. Κοινώς δεν απορροφάμε αυτά που μας παρακαλάνε να επενδύσουμε!

Όσο έβλεπε όλη η Ελλάδα τα δάκρυα του Χρήστου, τόσο μας πλημμύριζε η οργή για αυτούς που μας κυβερνάνε. Και δεν φταίνε μόνο οι τωρινοί. Αλλά και οι προηγούμενοι και οι προ-προ-προηγούμενοι, που βάζουν κάθε 4ετία ταφόπλακα στον ελληνικό αθλητισμό. Σε όλα τα αθλήματα!!!!!

Δείξτε μας ρε άχρηστοι τα γήπεδα ποδοσφαίρου; Τα κλειστά μπάσκετ; Σε ποια γήπεδα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Βόλεϊ και Χαντμπολ; Δείξτε μας τα προπονητήρια; Δείξτε μας τι απέγιναν οι εγκαταστάσεις του 2004; Πόσα δις χάθηκαν και πήγαν χαμένα;

Και δεν μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό. Αλλά για όλα τα σωματεία. Πως τα βοηθάτε ως Κράτος; Με το να φορολογείτε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό; Με το να φορολογείτε τις χορηγίες; Δεν ντρέπεστε εν έτη 2024 να είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εγκαταστάσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις για όλα τα αθλήματα;

Τι κάνετε ρε ανίκανοι για τον Κάραλη, τον Τεντόγλου, τον Τσελίδη και όλα αυτά τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους απλά και μόνο με την συμεμτοχή τους; Αυτοί τιμάνε την σημαία, την χώρα, τα χρώματα της Πατρίδας μας, τον απλό κόσμο. Όχι εσείς. Εσείς ξέρετε μόνο να μετράτε καμμένες και πλημυρισμένες εκτάσεις, να «ξεφυτρώνετε» ανεμογεννήτριες και να παρακαλάμε να μην υπάρχουν ανθρώπινα θύματα.

Πηγαίνετε στις στάχτες της Εύβοιας να πανηγυρίσετε. Στα μέρη που υπάρχει λειψυδρία. Στους δρόμους που χάνονται κάθε μέρα ζωές. Στα δημόσια νοσοκομεία που υπολειτουργούν. Στα σχολεία που μόνο γράμματα δεν μαθαίνονται. Αντί να ψάχνετε λαγούμια να κρυφτείτε έχετε τα μούτρα και εμφανίζεστε άχρηστοι. Αλήθειες δεν θέλετε; Αλήθειες θα ακούτε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News