Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς έκανε χώρο στη λίστα για το αριστερό μπακ που έρχεται μέχρι την Τετάρτη

Η θέση ξένου που απελευθερώθηκε από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού μετά το «κόψιμο» του Βέρμπιτς, ανοίγει τον δρόμο για την έλευση του βασικού αριστερού μπακ στην ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Μετά τους Ισπανούς Αιτόρ και Ρούμπεν Πέρεθ που ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται για την νέα αγωνιστική περίοδο, σειρά είχε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς για να λάβει ανάλογο μήνυμα από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Σλοβένος έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τις επικείμενες αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Αγιαξ, με τον Φώτη Ιωαννίδη να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή. Με αυτό τον τρόπο, απελευθερώθηκε μία θέση ξένου στην λίστα των «πρασίνων», η οποία αναμένεται να καλυφθεί από τον ξένο αριστερό μπακ που αναμένεται να έχει υπογράψει στην ομάδα ως την Τετάρτη το βράδυ.

Κι αυτό γιατί μέχρι τότε θα έχει το περιθώριο, συγκεκριμένα μέχρι τις 23:59 το βράδυ της Τετάρτης (7/8), της προηγούμενης μέρας από την πρώτη αναμέτρηση με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ, για να κάνει αλλαγή στην λίστα του αν το επιθυμεί ο Ντιέγκο Αλόνσο. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την συμπερίληψη του Τετέ στην θέση του Αιτόρ για τις αναμετρήσεις με την Μπότεφ.

Σύμφωνα με όσα έχουν μέχρι στιγμής γίνει γνωστά, ο αριστερός οπισθοφύλακας που βρίσκεται προ των πυλών, ίσως να μην είναι κάποιο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής (Μάρτιν, Πεντρόσα, Σόσα).

Υπάρχει αισιοδοξία πως το εν λόγω ζήτημα θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με τις επαφές που έχουν γίνει με συγκεκριμένο στόχο από πρωτάθλημα πρώτης ταχύτητας, να αφήνουν τους ιθύνοντες του τριφυλλιού αισιόδοξους για την επίτευξη της συμφωνίας.

Τέλος, όσον αφορά τον Βέρμπιτς, φαίνεται πως πλέον δεν υπολογίζεται, τουλάχιστον στις βασικές επιλογές και κρίνεται απίθανο να γίνει ξανά ενεργός στο ρόστερ της ομάδας. Η Κοπεγχάγη, στην οποία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία πριν χρόνια, δείχνει διατεθειμένη να κυνηγήσει την περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα αποκτήσει παίχτη στην θέση του Σλοβένου εξτρέμ, όταν αυτός αποχωρήσει, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα πλάνα της ομάδας.

Εξάλλου, δια στόματος του Ουρουγουανού προπονητή, το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News