Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο Εντσο Ντίας και η περίπτωση-έκπληξη

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο 28χρονος αριστερός μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, για τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις

Η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής λίστας του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με τον Aγιαξ είχε την έκπληξη με τον αποκλεισμό του Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Eτσι, μετά τις περιπτώσεις των Αϊτόρ και Ρούμπεν, οι οποίοι ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται, έρχεται αυτή του Σλοβένου εξτρέμ, ο οποίος θ’ αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2025, με καθαρές αποδοχές 850.000 ευρώ). Αυτή είναι η μία ανάγνωση, η άλλη είναι πως επίκειται μέσα στις επόμενες ημέρες η επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού προς ενίσχυση της αριστερής πλευράς του.

Μάλιστα, όπως έγινε στην περίπτωση του Τετέ, δεν αποκλείεται να δηλωθεί, έστω την ύστατη στιγμή, στη λίστα για τα παιχνίδια με τον Αγιαξ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του αριστερού μπακ και «τρέχουν» τις διαδικασίες για να ολοκληρώσουν το αργότερο  έως την Τετάρτη τη μεταγραφή. Πρώτος στόχος είναι ο Εντσο Ντίας, ο 28χρονος βασικός αριστερός ακραίος αμυντικός της Ρίβερ Πλέιτ, με τον οποίο οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν  αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ στο… κάδρο υπάρχει και ακόμα μία πολύ καλή περίπτωση που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Στόχος είναι να βρεθεί ο παίκτης που θα αποτελέσει το δίδυμο των αριστερών μπακ με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, αλλά θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ τον Σέρβο.

Οι επαφές κορυφώνονται κι υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται, προκειμένου να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα. Οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο έως και τις 23:59 της παραμονής του πρώτου αγώνα με τον Αγιαξ (την προσεχή Πέμπτη) να κάνουν έως και δύο αλλαγές στη λίστα τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News