ΚΑΕ Ολυμπιακός: Μοναδική πρωτοβουλία και αίτημα για δυνατότητα μεταπώλησης στα εισιτήρια διαρκείας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε αίτημα στην κυβέρνηση για την δυνατότητα μεταπώλησης θέσης για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη σχεδιάσει τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό μέσα από μια ειδική πλατφόρμα που θα αφορά και το επίσημο κανάλι πώλησης της εκάστοτε ομάδας σε συνεργασία με το Ticketmaster.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ωφελήσει όλες τις πλευρές, μαζί και τους φιλάθλους και θα εξαλειφθεί το φαινόμενο της μαύρης αγοράς εισιτηρίων με ποσά που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, η αξία του εισιτηρίου διαρκείας θα αυξηθεί για τον κάτοχο του, ενώ θα έχει σημαντική επιβράβευση στην περίπτωση που η θέση του μεταπωληθεί σε νέο αγοραστή. Ο τρόπος επιβράβευσης είναι κάτι που μπορεί να αποφασιστεί από τις ομάδες, ενώ θα εκλείψει και το φαινόμενο του να υπάρχουν γήπεδα που είναι sold-out, χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχει πληρότητα, με κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να απουσιάζουν.

Από την πλευρά τους, τα  δυο Υπουργεία είναι θετικά σ’ αυτή την πρόταση,  μετά και τις τελευταίες αλλαγές στην όλη διαδικασία της ταυτοπροσωπίας των εισιτηρίων μέσω gov και είναι πολύ πιθανό, όλα τα παραπάνω να εφαρμοστούν ακόμη και φέτος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News