Παρίσι 2024: Ο Ντουπλάντις με λίγες λέξεις υποκλίθηκε στον Καραλή

Το «φαινόμενο» των Ολυμπιακών Αγώνων στο άλμα επι κοντώ, Μόντο Ντουπλάντις, υποκλίθηκε στον δικό μας, Μανόλο Καραλή με μόλις λίγες λέξεις.

Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει ήδη αφήσει εποχή στο άθλημα του και σε ολόκληρο τον παγκόσμιο αθλητισμό. Έναν αθλητή που καταγράφει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και στην επόμενη διοργάνωση…το σπάει ο ίδιος. Ο Αρμάντ Ντουπλάντις είναι δικαίως ένα από τα πρόσωπα που συγκεντρώνουν τους προβολείς πάνω του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μόντο Ντουπλάντις κατέρριψε για ακόμη μία φορά το παγκόσμιο ρεκόρ, παίρνοντας με μεγάλη άνεση το χρυσό μετάλλιο.

Ο Αμερικανοσουηδός άλτης χρειάστηκε τρεις προσπάθειες, αλλά εν τέλει κατάφερε να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, υπερβαίνοντας τα 6,25 μέτρα, ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σαμ Κέντρικς με 5,95 μέτρα.

 

 

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό που ήταν παρόντες και οι ασημένιος Κέντρικς και ο χάλκινος Καραλής, ο Σουηδός σούπερ σταρ, αναφέρθηκε σε σχετική ερώτηση, με τα καλύτερα λόγια για τον Μανόλο και υποκλίθηκε στο ταλέντο του:

«Είναι φανταστικό να είσαι σε τέτοιο επίπεδο μαζί με τον Μανόλο, γιατί ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι μου όταν ήμασταν παιδιά, εκεί στα 15 με 16. Πιέζαμε ο ένας τον άλλο πολύ σκληρά, ήταν ο καλύτερος μου εχθρός πολλές φορές. Αυτό με βοήθησε και με πίεσε για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Αυτοί οι δύο τύποι (εννοώντας και τον Αμερικανό Κέντρικς) με έκαναν να φτάσω εδώ και να κάνω αυτά τα πράγματα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News