Γκατσίνοβιτς: «Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, δήλωσε μετά το κάζο της ΑΕΚ στην Αρμενία από τη Νοά ότι η ομάδα του δεν μπορεί αγωνίζεται έτσι και ευελπιστεί ότι μπορεί να γυρίσει το ζευγάρι.

Η ΑΕΚ υπέστη το κάζο της δεκαετίας μετά την ήττα από τη Νοά στην Αρμενία με 3-1 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, λέγοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα γυρίσει το ζευγάρι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, κέρδισε δίκαια. Δεν είναι εύκολο να μιλάς μετά από τέτοιες βραδιές. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα, είμαστε έμπειροι παίκτες που πρέπει να αναλύσουμε τι δεν πήγε καλά. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Στη ρεβάνς πρέπει να περάσουμε. Πρέπει να αναλύσουμε τι πήγε στραβά και να πάρουμε την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να το δείξουμε με πράξεις. Έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο και ένα γκρουπ παικτών ικανό, αλλά δεν έχει σημασία να μιλάμε τώρα. Πρέπει με πράξεις να δείξουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News