Παρίσι 2024: Ο Ντουπλάντις θα κάνει διακοπές στην Ελλάδα με εισήγηση Καραλή!

Ο Άρμαντ Ντουπλάντις, μετά το νέο παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε στο άλμα επί κοντώ, θα έρθει αύριο (8/8) για διακοπές στην Ελλάδα, κατόπιν συζήτησης που είχε με τον Εμμανουήλ Καραλή.

Και οι ρέκορντμεν θέλουν τις διακοπές τους! Αυτή η πρόταση ταιριάζει γάντι στον Άρμαντ «Μόντο» Ντουπλάντις, ο οποίος πέτυχε ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και πλέον έχει το νου του στις διακοπές. Μάλιστα, ο προορισμός του θα είναι η Ελλάδα, όπως του πρότεινε ο καλός του φίλος Εμμανουήλ Καραλής.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο «ιπτάμενος» Σουηδός θα βρεθεί στην Ελλάδα. Εχει έρθει ξανά για διακοπές, ενώ παλαιότερα έχει φιλοξενηθεί και από τον Μανόλο. Ο Ελληνας ολυμπιονίκης ήταν αυτός που κανόνισε τα του νέου ταξιδιού του χρυσού Σουηδού και μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι διακοπές του Ντουπλάντις ξεκινούν άμεσα, αύριο κιόλας (8/8), οπότε και αναμένεται να πετάξει απευθείας από το Παρίσι για την Αθήνα και από εκεί για την Σαντορίνη, συνοδευόμενος φυσικά από τη σύντροφό του.

Ο Καραλής, αντιθέτως, θα μείνει στη γαλλική πρωτεύουσα για να απολαύσει ως θεατής το υπόλοιπο των Ολυμπιακών Αγώνων και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την λήξη τους, την προσεχή Δευτέρα, με το τσάρτερ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News