Αρης: Τελειώνει με στόπερ, θέλει κι άλλον αριστερά

Παρά τη συμφωνία με Φρίντεκ, ο Αρης θέλει κι άλλον αριστερό μπακ, ενώ τελειώνει συντομα με την απόκτηση στόπερ

Μετά τον Σουηδό γκολκίπερ Φίλιπ Σίντκλεφ, που έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές για να κλείσει τις θέσεις των τερματοφυλάκων, ο Αρης κινήθηκε άμεσα και για αριστερό μπακ.

Η διοίκηση του Αρη συμφώνησε με τον 32χρονο Τσέχο ακραίο μπακ Μάρτιν Φρίντεκ, που ήταν ελεύθερος μετά από παρουσία τεσσάρων χρόνων στη Λουκέρνη και για τον οποίο άναψαν το πράσινο φως ο Νταρίντα με τον Μπράμπετς.

Μάλιστα ο Αρης θα κινηθεί και για δεύτερο αριστερό μπακ και είναι ήδη σε συζητήσεις με δύο ακόμα παίκτες, κάτι που σημαίνει πως έχει αποφασιστεί το διαζύγιο με τον Αργεντινό Φράνκο Φεράρι, όπως φάνηκε και από την αρχή της προετοιμασίας.

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει ο Αργεντινός Τζόναθαν Σίλβα, καθώς προπονείται με τη Χετάφε χωρίς προοπτική και χωρίς να έχει βρει ακόμα ομάδα, ενώ επαφές έχουν γίνει με έναν ακόμα ελεύθερο αριστερό μπακ.

Κλείνει και στόπερ

Στο μεταξύ ο Αρης εξετάζει ήδη ένα στόπερ, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Βραζιλιάνος Φαμπιάνο. Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να αποκτηθεί ένας αριστερός στόπερ, αφού ως τώρα δεν δείχνουν να βγάζουν ασφάλεια στις συνεργασίες τους ο Μπράμπετς, με τον Βέλεθ και τον Ρόουζ. Ο καθένας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και είναι ποιοτικοί και οι τρεις, ωστόσο δεν υπάρχει η ασφάλεια που υπήρχε με το δίδυμο Μπράμπετς-Φαμπιάνο.

Ο Αρης μιλάει ήδη με ξένο παίκτη, έχει καταθέσει την προσφορά του και είναι σε στάση αναμονής για την απάντηση. Από κει και πέρα, ο Αρης θα πάει για φορ, ανάλογα και με την έκβαση της υπόθεσης Μορόν, για δεξί εξτρέμ και πολύ πιθανόν για έναν καθαρό αμυντικό μέσο. Πολλά θα κρίνουν και πιθανές πωλήσεις για τις περιπτώσεις αυτές, καθώς τα πράγματα είναι ρευστά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News