Πυρκαγιά: Κοντά σε σπίτια η φωτιά στον Βαρνάβα - Μάχη με τις φλόγες και στα Μέγαρα

Στη μάχη της κατάσβεσης εναέρια μέσα – Που υπάρχει εκτροπή της κυκλοφορίας

Μαίνεται η μάχη με τις φλόγες στον Βαρνάβα με δυνατές αναζωπυρώσεις λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ η φωτιά έχει φτάσει «σε απόσταση αναπνοής» από σπίτια ενώ έχουν γίνει αναφορές για καμένες κατοικίες.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ ο αττικός ουρανός έχει σκοτεινιάει από τους μαύρους καπνούς.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ενισχύθηκαν τόσο οι επίγειες όσο και οι εναέριες δυνάμεις και πλέον επιχειρούν πάνω από 190 πυροσβέστες με 9 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Κάηκε ολοσχερώς όχημα της Πυροσβεστικής

Πριν από λίγη ώρα, κάηκε ολοσχερώς όχημα της Πυροσβεστικής το οποίο επιχειρούσε στην κατάσβεση. Ευτυχώς από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς οι Πυροσβέστες βγήκαν από το όχημα εγκαίρως και είναι σώοι.

Βαρνάβας: Δύο άτομα στο νοσοκομείο, λόγω εισπνοής καπνού

Δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστική προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες άνω των 60 ετών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο.

Βαρνάβας: Μήνυμα του 112 για εκκένωση

Από το 112 καταφθάνουν απανωτά μηνύματα στους κατοίκους του Βαρνάβα να απομακρυνθούν από την περιοχή λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη και να κατευθυνθούν προς Γραμματικό και Καπανδρίτι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ενισχύθηκαν τόσο οι επίγειες όσο και οι εναέριες δυνάμεις και πλέον επιχειρούν 165 πυροσβέστες με 9 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News