ΠΑΟΚ Μεταγραφές: «Ο Ζιγκό απάντησε αρνητικά στον ΠΑΟΚ»

Δημοσίευμα στην Γαλλία αναφέρει πως ο Σαμουέλ Ζιγκό είπε «όχι» στην πρόταση που του κατέθεσε ο Δικέφαλος.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/8) ο δημοσιογράφος Ματιέ Γκρεγκουάρ ανέφερε πως ο Σαμουέλ Ζιγκό απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ.


Ο 30χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η Μαρσεϊγ τον έχει θέσει εκτός ομάδας. Ο Ζιγκό έχει συμβόλαιο με τους Μασσαλούς το οποίο αγγίζει τα 2 εκ. ευρώ.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ εφόσον επιβεβαιωθεί η αρνητική απάντηση του Ζιγκό, καθώς οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν πως δεν έχουν λάβει απάντηση από τον Γάλλο αμυντικό.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, όλα μπορούν να μείνουν ανοικτά μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών όμως το ερωτηματικό είναι το αν ο ΠΑΟΚ θα ρισκάρει να (τον) περιμένει μέχρι τότε. Αυτό που προέκυψε από το ρεπορτάζ αναφορικά με την προσέγγιση των «ασπρόμαυρων» στην υπόθεση Ζιγκό είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα «παίξει» με το χρόνο, που δεν πιέζει μόνο τον ίδιο αλλά και τις άλλες δυο πλευρές, καθώς Ζιγκό και Μαρσέιγ είναι στα «χωρίσματα» και θα πρέπει να συζητήσουν το θέμα μεταγραφής ή αποζημίωσης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News