ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα για τον επαναληπτικό με την Νόα και τα δεδομένα με Γκαρσία

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον επαναληπτικό με την Νόα στην Νέα Φιλαδέλφεια (15/08, 20:30), με την συμμετοχή του Λιβάι να κρίνεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο κρίσιμος επαναληπτικός με την Νόα πλησιάζει και η ΑΕΚ θα κληθεί να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα (3-1) στον επαναληπτικό της Νέας Φιλαδέλφειας (15/08, 20:30). Αν η Ένωση τα καταφέρει, θα βρει στον δρόμο της μια εκ των  Χάιντουκ ή Ρουζομπέροκ στην επόμενη φάση.

Ο Αλμέιδα φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει για το πλάνο που θα ακολουθήσει. Πιο συγκεκριμένα, σίγουρη θέση στην ενδεκάδα θα έχουν οι Στρακόσα, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Πινέδα και Ελίασον, με τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά να «παίζει» για τη θέση του αριστερού εξτρέμ αντί του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Μέσα στην εξίσωση της ενδεκάδας, θα ήθελε να έχει διαθέσιμο και τον Λιβάι Γκαρσία. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ακολούθησε και την Τρίτη (13/08) πρόγραμμα θεραπείας και σήμερα θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προπονηθεί, με την συμμετοχή του, να κρίνεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Αν διαπιστωθεί πως δεν είναι έτοιμος, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα ρισκάρουν να τον χρησιμοποιήσουν και την θέση του θα πάρει ο Τσούμπερ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News