Europa League-Conference League: Το πρόγραμμα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα playoffs
Στην γνωστοποίηση του προγράμματος των Ελληνικών αναμετρήσεων στα playoffs του Europa και του Conference League πρόεβει σήμερα (16/8) η UEFA.
Η UEFA ανακοίνωσε τις ημέρες και ώρες των αγώνων του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για τα playoffs του Europa και του Conference League αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα ο “Δικέφαλος” , που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μάλμε και έτσι συνεχίζει στην στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση θα υποδεχτεί την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα την Πέμπτη 22/8 στις 20:30, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο στάδιο “Τallaght” του Δουβλίνου μία εβδομάδα αργότερα (29/8) στις 22:00.
Το “Τριφύλλι” , μετά το δραματικό του αποκλεισμό απο τον Άγιαξ στα πέναλτι, θα παλέψει για την πρόκριση του στο League Phase του Conference League κόντρα στην Λάνς. Η πρώτη πράξη του ζευγαριού θα διεξαχθεί στο στάδιο “Bollaert-Delelis” στις 22/8 και ώρα 22:00 με τους Κυπελλούχους Ελλάδος να υποδέχονται την γαλλική ομάδα μια εβδομάδα μετα (29/8) στις 21:00 στο ΟΑΚΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
