Μπιανκόν: «Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε»

Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Ζουλιάν Μπιανκόν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στην έδρα του Βόλου για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Super League, νικώντας με 2-0. Ωστόσο, ο Ζουλιάν Μπιανκόν, εμφανίστηκε συγκρατημένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, όπου μίλησε και για την συνύπαρξή του με τον Λορέντσο Πιρόλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι σημαντικό να κερδίζουμε όλα τα ματς, γιατί στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε έτοιμοι και φάνηκε, αλλά θέλουμε και πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε».

Για τον Πιρόλα«Ήταν καλή η συνεργασία μας. Δεν απειληθήκαμε από τον Βόλο. Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στον Βόλο«Τους ευχαριστούμε πολύ που βρέθηκαν εδώ. Να είναι πάντα κοντά μας και ελπίζουμε να τους κάνουμε περήφανους και φέτος, όπως και πέρυσι».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News