ΑΕΚ: Το πλάνο του Αλμέιδα για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

ΑΕΚ: Έτσι χάθηκε το πρωτάθλημα – Τα λάθη του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει με νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ (18/8, 22:00) και ο Αλμέιδα έχει ήδη καταλήξει στο πλάνο που θα ακολουθήσει.

Στον απόηχο του σοκαριστικού αποκλεισμού απο την Νόα, η ΑΕΚ στρέφεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις, με την Ένωση να θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον ΟΦΗ του Δέλλα (18/8, 22:00).

Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να μην έχουν την βοήθεια του κόσμου τους, αφού θα αγωνιστούν σε μια άδεια OPAP Arena, λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν, αλλά θα τα δώσουν όλα για την νίκη, αφού η ΑΕΚ χρειάζεται πλέον θετικά αποτελέσματα για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για να γυρίσει σελίδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος χθες προπονήθηκε κανονικά και δεν αποκλείεται να πάρει και θέση βασικού, αν κριθεί πως είναι έτοιμος. Αντίθετα ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν θέση βασικού οι Κοϊτά, Άμραμπατ, Λαμέλα και του Περέιρα. Κι αν ο Λιβάι δεν κριθεί έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Τσούμπερ θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση του. Θέση βασικού στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Οντουμπάτζο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News