ΠΑΟΚ: Φάκελος άμυνα-Τα 10 γκολ παθητικό σε πέντε ματς

Mε τα δύο γκολ που δέχθηκε το Σάββατο από τον Πανσερραϊκό, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα δέκα παθητικό σε μόλις πέντε επίσημους αγώνες

Δύο γκολ δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα. Εξι συνολικά από τη Μάλμε σε “Eleda Stadium” και Τούμπα. Και άλλα δυο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Πανσερραϊκό.

Οσον αφορά την… «ανατομία» τους Ξεκινώντας από το παιχνίδι με την Μπόρατς στην Τούμπα, το πρώτο γκολ των Βόσνιων προέρχεται από το «χαζό» πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Κουλιεράκη τρακάροντας πάνω στον Κοτάρσκι και αγγίζοντας τη μπάλα με το χέρι, ενώ το δεύτερο προέρχεται από το λάθος του Τάισον στη μεσαία γραμμή την ώρα που ο «Δικέφαλος» βρισκόταν σε επιθετική μετάβαση και οφείλεται και στην κακή «επιστροφή» της άμυνας.

Στο πρώτο ματς με τη Μάλμε, αμφότερα τα γκολ των Σουηδών προέρχονται από στατικές φάσεις, γεγονός που «βαραίνει» όλους τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου». Στη ρεβάνς με τη Μάλμε στην Τούμπα, έγιναν πολλά. Το πρώτο γκολ των Σουηδών προέρχεται από πλάγιο άουτ, το δεύτερο από λάθος του Καμαρά στη  μεσαία γραμμή και κάκιστη επιστροφή όσο και λειτουργία της άμυνας, το τρίτο από στατική φάση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, και το τέταρτο από άλλη μία κάκιστη «επιστροφή».

Και φτάνουμε στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Πέναλτι του Βιεϊρίνια στον – πολύ δραστήριο και ταχύ – Σαλαζάρ και 0-1, μεσοαμυντική λειτουργία για…κλάματα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και 2-2 με σκόρερ τον Σαλαζάρ, ο οποίος διέσχισε κυριολεκτικά το μισό γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι θα πρέπει να δουλέψει για να σταματήσει να δέχεται γκολ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News