Athens Kallithea: «Βράζει» για την ανατροπή του Τζιάνι!

Νωρίς άρχισε η γκρίνια, καθώς η Athens Kallithea διαμαρτύρεται εντόνως για τον μη καταλογισμό πέναλτι εις βάρος του Λεβαδειακού στις καθυστερήσεις του μεταξύ τους αγώνα.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής (18/8) για την πρώτη αγωνιστική της Super League, Λεβαδειακός και Καλλιθέα έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, έχοντας γενικότερα ελάχιστες ευκαιρίες.

Ωστόσο, η αθηναϊκή ομάδα έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασε μέσα από ένα ποστάρισμα στο X (πρώην Twitter).

Συγκεκριμένα, η Athens Kallithea θεωρεί ότι το μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Τζιάνι από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο εντός της περιοχής στο 90+6′ είναι καθαρή παράβαση πέναλτι, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παναγιώτη Τσιάρα, να δείχνει παίζετε, ενώ την ίδια άποψη είχε και ο VAR Χρήστος Βεργέτης, που δεν κάλεσε τον συνάδελφό του για on-field review της φάσης.

“Απίστευτες σκηνές. Ο Τζιάνι ανατρέπεται στην περιοχή σε μια καθαρή ευκαιρία να πετύχει το νικητήριο γκολ και ο διαιτητής αρνήθηκε την παράβαση. Δεν έγινε VAR Check”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ποστάρισμα της ομάδας των Νοτίων Προαστίων.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News