Υπόκλιση Φερνάντες σε Πελίστρι: «Αν υπάρχει κάποιος που αξίζει είσαι εσύ, έρχονται μεγάλα πράγματα»

Ο Μπρούντο Φερνάντες αποθέωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Πελίστρι ως μικρό του αδερφό.

Ο Φακούντο Πελίστρι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, με την  «πράσινη» ΠΑΕ να τον ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) και τον ίδιο να μπαίννει στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Λανς.

Συγκινητικοί είναι και οι αποχαιρετισμοί των συμπαικτών του, με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, να υποκλίνεται στο ταλέντο του και να προετοιμάζει ουσιαστικά το «τριφύλλι» για μεγάλα πράγματα:

«Μικρέ μου αδερφέ, ήταν χαρά μου να σε γνωρίσω και να παίξω δίπλα σου. Αν υπάρχει κάποιος που αξίζει όλα τα καλά στην καριέρα του αυτός είσαι εσύ. Ένα παράδειγμα επαγγελματισμού και ταπεινότητας. Μεγάλα πράγματα έρχονται σε εσένα σύντομα και είμαι σίγουρος για αυτό».

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού, απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του, τον ευχαρίστησε και  υποκλίθηκε και εκείνος στον Φερνάντες που τον χαρακτήρισε ως τον ορισμό του αρχηγού:

«Η χαρά ήταν δική μου να μοιραστώ τα αποδυτήρια και να παίξω μαζί σου. Τι παίκτης και το πιο σημαντικό, τι τύπος. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα δίπλα μου και δίπλα σε κάθε παίκτη σε αυτό το κλαμπ, είσαι ο ορισμός του αρχηγού».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News