Εθνική ομάδα: Σε καλό δρόμο η υπόθεση Ζαφείρη!

Ο Χρήστος Ζαφείρης, είναι πλέον πιο κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς η ΕΠΟ προέβη σε όλους τους απαιτούμενους χειρισμούς και μάλιστα με επιτυχία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η υπόθεση του Χρήστου Ζαφείρη να φορέσει τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ο Ζαφείρης μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να ανανεώσει το ελληνικό διαβατήριο του, αλλά και να συναντηθεί με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τη συναίνεση του οποίου ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια.

Οι Νορβηγοί έκαναν μια ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον πρώην παίκτη της Χάουγκεσουντ και νυν της Σλάβια Πράγας να επιλέξει την εθνική ομάδα της σκανδιναβικής χώρας, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η νορβηγική ομοσπονδία έστειλε την περασμένη Παρασκευή (23/8) την μπλε κάρτα του ταλαντούχου μέσου και ακολούθως η ΕΠΟ επιδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά ενημέρωσε την FIFA προκειμένου ο ομογενής ποδοσφαιριστής να δηλωθεί και επίσημα για την Ελλάδα.

Όπως όλα συνηγορούν, ο Ζαφείρης ενδεχομένως θα προλάβει τα ματς με Φινλανδία (7/9) και Ιρλανδία (10/9) για τις πρώτες δύο αγωνιστικές του Nations League, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι εκείνος που θα λάβει την τελική απόφαση. Ο 21χρονος χαφ έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 3 συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League και ισάριθμες στο πρωτάθλημα Τσεχίας με απολογισμό ένα γκολ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News