Ολυμπιακός: Ο μήνας της επιστροφής του Φαλ και τα δεδομένα της αποθεραπείας του Έβανς

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους «πάνοπλοι», με μεταγραφές που ανεβάζουν τον πήχη, αλλά και με δυο σημαντικούς παίκτες να βρίσκονται στα… πιτς.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές, όπως αυτή του Βιλντόζα και φυσικά του Σάσα Βεζένκοφ που επέστρεψε ως «Μίδας» της Ευρώπης.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η ίδια η ΚΑΕ φρόντισαν να ενισχυθεί η ομάδα, υπάρχουν δυο σημαντικές απουσίες, με την μία να είναι ήδη γνωστή και την άλλη να αποδεικνύεται… πιο ύπουλη απο τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο λόγος για τους Μουσταφά Φαλ και Κίναν Έβανς, με τον δεύτερο να αποτελεί μια εξίσου κομβική μεταγραφή για τους «Πειραιώτες».

Ο μήνας της επιστροφής του Φαλ και τα χειρότερα που… δεν ήρθαν

Ο τραυματισμός στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, που ήταν κάταγμα κόπωσης, κρατάει εκτός δράσης τον Μουστάφα Φαλ. Ο Ολυμπιακός υπέβαλε τον Γάλλο σέντερ σε μια σειρά από εξετάσεις για να διαπιστωθεί πως πάει η αποθεραπεία του.

Με βάση αυτά που αναφέρθηκαν, τα νέα είναι ενθαρρυντικά. Η πορεία της αποθεραπείας του Μουστάφα Φαλ εξελίσσεται ομαλά. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα που έχει κάνει κι έτσι διαλύθηκαν και τα σενάρια που ήθελαν τον διεθνή άσο να περνάει τελικά την πόρτα του χειρουργείου. Θα το αποφύγει και θα συνεχίσει να ακολουθεί την θεραπεία που αποφασίστηκε τον περασμένο Ιούνιο.

EUROLEAGUE 2023-2024 / ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΣΦΠ

Aυστηρό χρονοδιάγραμμα και… κλεισμένη ημερομηνία για την επιστροφή του δεν υπάρχει, ωστόσο ο παίκτης απο την στιγμή που απέφυγε τα χειρότερα, το πιο πιθανό είναι να χάσει την προετοιμασία και να είναι διαθέσιμος μέσα στον Οκτώβρη.

Η αποθεραπεία του Έβανς και ο Μπαρτζώκας που δεν βιάζεται

Όσον αφορά τον Κίναν Έβανς τα νέα είναι ενθαρρυντικά, αφού η αποθεραπεία του πηγαίνει ολοένα και καλύτερα.

Ούτε στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα με την επιστροφή του, ωστόσο η διάθεση του Μπαρτζώκα και των συνεργατών του είναι να μην πιέσουν την κατάσταση με τον κίνδυνο της υποτροπής να είναι ορατός.

Άλλωστε, ο προπονητής του Ολυμπιακού, διαθέτει λύσεις στην περιφέρεια κι έτσι έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Έβανς μέχρι να είναι έτοιμος για την επιστροφή του. Με αυτά τα δεδομένα, ο Κίναν Έβανς θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού απο το νέο έτος.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News