Παναθηναϊκός: Αντιμέτωπος με τον πιο... εκκεντρικό πρόεδρο του κόσμου

Στον δρόμο του Παναθηναϊκού θα βρεθεί η Δε Νιου Σεντς από την Ουαλία, η οποία διοικείται από έναν άνθρωπο που δραστηριοποιείται στον σύλλογο 25 ολόκληρα χρόνια και διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο εκκεντρικού προέδρου στον κόσμο.

Απέναντι σε μια… μορφάρα του Ουαλικού ποδοσφαίρου θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Δε Νιου Σεντς, από την οποία οι πράσινοι θα φιλοξενηθούν για την League Phase του Conference League.

Ο Μάικ Χάρις λοιπόν, όπως είναι το όνομά του, βρίσκεται κοντά στον σύλλογο για 25 ολόκληρα χρόνια, έχοντας περάσει από διάφορα πόστα και πλέον διατελεί πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας.

Με εκείνον στο τιμόνι, οι «Νέοι Αγιοι» έχουν κάνει άλματα προόδου, κατακτώντας πολλούς εγχώριους τίτλους. Ο ίδιος, είναι επιχειρηματίας, με τις δραστηριότητές του να εδρεύουν στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Με την εμφάνισή του κατά την κλήρωση του Conference League, κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και να δώσει… «ψωμάκι» για σχολιασμό. Αναμένουμε τις στυλιστικές του επιλογές στα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Τέλος, δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με τον επίσης Ουαλό ηθοποιό και ιδιοκτήτη της Ρέξαμ, Ράιν Ρέινολντς, με τα σχόλια να αναδεικνύουν… νικητή τον κουλ πρόεδρο της Νιου Σεντς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News