Ολυμπιακός: Οι «διαβολοβδομάδες» με πρωτάθλημα και Europa League

Ολυμπιακός

Δείτε τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τις εβδομάδες που θα έχει αγώνες για το πρωτάθλημα και το Europa League.

Το βράδυ του Σαββάτου (31/8), ο Ολυμπιακός έμαθε το πρόγραμμά του στη League Stage του Europa League, διαπιστώνοντας με αυτόν τον τρόπο πώς θα διαχειριστεί το ρόστερ του, κοιτώντας ταυτόχρονα και τους αγώνες του στο πρωτάθλημα. Ήρθε η ώρα να δούμε τις λεγόμενες «διαβολοβδομάδες» που θα έχουν οι κάτοχοι του Conference League.

Η αρχή γίνεται στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να προσπεράσουν το εμπόδιο του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Το αμέσως επόμενο ματς είναι στις 26 του ίδιου μήνα, όπου και ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Λυών. Η επόμενη «διαβολοβδομάδα» έρχεται στο διάστημα 3-6 Οκτωβρίου, εκεί όπου η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσει μέσα σε τέσσερις μέρες την Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό.

Τρεις εβδομάδες αργότερα έρχεται το επόμενο επταήμερο… φωτιά, με τους Πειραιώτες να παίζουν με Μάλμε και Αστέρα Τρίπολης AKTOR εκτός, στις 24 και 27 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Στη συνέχεια έπεται ένα κενό ηρεμίας για τον Ολυμπιακό, με την επόμενη δύσκολη αποστολή του να έρχεται το τετραήμερο 7-10 Νοεμβρίου. Τότε, αφενός υποδέχεται τη Ρέιντζερς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αμέσως μετά παίζει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2024 έρχεται την περίοδο 24-28 Νοεμβρίου, παίζοντας με ΑΕΚ εντός και Στεάουα Βουκουρεστίου εκτός. Η επόμενη είναι και η τελευταία συνολικά του αλλά και η πιο δύσκολη απ’ όλες. Στις 23 Ιανουαρίου παίζει με την Πόρτο εκτός, στις 26 Ιανουαρίου αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκός εντός και στις 30 Ιανουαρίου υποδέχεται την Καραμπάγκ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News