Ολυμπιακός Μεταγραφές: Εξελίξεις με Γουίλιαν και Ουναχί

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Εξελίξεις με Γουίλιαν και Ουναχί

Ο Ολυμπιακός κινείται έντονα τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι και στην Αγγλία αναφέρουν πως έχει προχωρήσει το θέμα με τον Γουίλιαν ενώ έχει κάνει πρόταση στη Μαρσέιγ και στον Ουναχί

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει σύντομα κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του και ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Γουίλιαν.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά κι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις. Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει πολύ καλά τον Γουίλιαν και είναι φαβορί για να του αποσπάσει το ναι.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά και από τις δύο πλευρές, ωστόσο είναι πολλές οι πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία για τον Ολυμπιακό και τον Γουίλιαν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο νέο ακόμα και σήμερα (1/9).

Ο Γουίλιαν, η Φούλαμ και ο Ολυμπιακός

ο 36χρονος άσος, με τεράστια καριέρα σε Άρσεναλ και Τσέλσι, μεταξύ άλλων είναι ένας μεσοεπιθετικός με εξαιρετικά χαρίσματα, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα τόσο και ως δεκάρι.

Πέρσι ήταν στην Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα και κατέγραψε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ. Από αυτές οι 31 συμμετοχές ήταν στην Premier League, με τις περισσότερες να ήταν βασικός.

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στη Μαρσέιγ για τον Ουναχί

Στο μεταξύ ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στη Μαρσέιγ για τον δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί. Ο Μαροκινός χαφ δεν υπολογίζεται από τον Ρομπερτο Ντε Τσέρμπι.

Μάλιστα ήταν εκτός αποστολής από το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Τουλούζ, όπου η Μαρσέιγ επικράτησε 3-1.

Με βάση τα όσα λένε στη Γαλλία ο Ολυμπιακός αναμένει απάντηση από την Μαρσέιγ σύντομα καθώς ¨πιέζει” για τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού αν πάρει αρνητική τροπή, θα στραφεί άμεσα στις άλλες λύσεις του. Κι αυτό γιατί θέλει να έχει κάνει τις μεταγραφές του έως τις 4 του μήνα όπου θα δηλώσει και τη λίστα στην UEFA για τα παιχνίδια του στο Conference League.

Για μια ακόμα μεταγραφή ο Ολυμπιακός…

Τελευταία έχουν αναπτυχθεί σενάρια που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση και τρίτου ποδοσφαιριστή. Το όνομα του οποίου ακόμα δεν έχει ακουστεί. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια ακόμα δυνατή περίπτωση που έχει να κάνει με μεσοεπιθετικό!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News