Γιοβάνοβιτς Παρασκήνιο: «Δώρο» στον Παναθηναϊκό η ενεργοποίηση του Μπακασέτα στην Εθνική Ελλάδος

Γιοβάνοβιτς Παρασκήνιο: «Δώρο» στον Παναθηναϊκό η ενεργοποίηση του Μπακασέτα στην Εθνική Ελλάδος

Ο «τρελός του χωριού» της Sportday αναδεικνύει το θέμα με τις προβληματικές εμφανίσεις του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό του Ντιέγκο Αλόνσο και το άλλο πρόσωπο που έδειξε με την Εθνική Ελλάδος υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ομάδα για να «φορτώσουν» τον Βιλένα ψάχνουν στον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός έγινε «κόκκινο πανί» μετά το πέναλτι που έχασε στη ρεβάνς με τον Αγιαξ. Πάνω που έδειχνε ο Αλόνσο ότι ήθελε να του δώσει μία ευκαιρία μήπως σώσει την παρτίδα, ο Τόνι τα έκανε μούσκεμα.

Από την αρχή της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Βιλένα έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων. Οπως κι ο Παπαδημητρίου, ο οποίος επέμενε για την επιλογή του. Μάλιστα ένας απ’ τους λόγους, για τους οποίους αμφισβητήθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αφορούσε στη μονιμοποίηση του Τόνι στον πάγκο.

Κατηγορούσαν τον Ιβάν ότι δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τον Ολλανδό.  Πού τα θυμήθηκα όλ’ αυτά; Από μία συζήτηση που έκανα στην Πανόρμου, όπου μου πρόβλεψαν ότι ο μεγαλύτερος γρίφος στην Πανάθα είναι η διαχείριση του Μπακασέτα.

Στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, ο Τάσος έδειξε ότι όχι μόνο βρίσκεται μακριά απ’ τον καλό εαυτό του, αλλά και δεν κολλάει στα πλάνα του Αλόνσο, για τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα του.

Με την προσθήκη του Ουναχί και την προσαρμογή του Μαξίμοβιτς, ο Ντιέγκο θα ’χει μία τριάδα που θα καλύπτει τις απαιτήσεις του στη μεσαία γραμμή. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις κατά καιρούς μετακομίσεις του Τετέ στον άξονα, αυτόματα μειώνεται κι άλλο ο χώρος για τον «Μπάκα».

Ο παίχτουρας, όμως, έδειξε απέναντι στη Φινλανδία ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Και συνεργασίες έβγαλε και τα στημένα του εκτέλεσε. Εδειξε, δηλαδή, ο Γιοβάνοβιτς πώς μπορεί να αξιοποιηθεί ο Μπακασέτας. Πρόσφερε ένα απρόσμενο δώρο στον Αλαφούζο, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει σε εκτίμηση τον αρχηγό της Εθνικής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News