Έντερσον: Ξεπέρασε σε ασίστ τον...Άντονι - Κυνηγάει το ρεκόρ του Πολ Ρόμπινσον

Τρομερός Έντερσον, έδωσε ασίστ στο δεύτερο γκολ του Χάλαντ κοντρά στην Μπρέντφορντ, ξεπέρασε τον…Άντονι και κυνηγάει το ρεκόρ του Πολ Ρόμπινσον.

Ο Έντερσον συνεχίζει να πηγαίνει σε άλλο επίπεδο την θέση του τερματοφύλακα. Το Σάββατο (14/9) ο Βραζιλιάνος κίπερ της Μάντσεστερ Σίτι έδωσε άλλη μία ασίστ, την τέταρτη στην καρίερα του, για το 2-1 του Έρλινγκ Χάλαντ.

Με αυτη  την ασίστ ο 31χρονος ξεπέρασε τον συμπατριώτη του, και μεσοεπιθετικό, Άντονι, ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Γιουνάιτεντ με 55 εμφανίσεις και κόστος 95 εκ. ευρώ  με τους «Κόκκινους Διάβολους» έχει μόλις…τρείς.

Ο Έντερσον με την τέταρτη ασίστ του ανέβηκε δεύτερος στην λίστα με τους τερματοφύλακες με τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Premier League, «πιάνοντας» τους Πέπε Ρέινα και Ντέιβιντ Σίμαν, ενώ χρειάζεται μόλις μια ακόμη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Πολ Ρόμπινσον με πέντε ασίστ. Ο μόνος εν ενεργεία τερματοφύλακας που βρίσκεται στην λίστα και «απειλέι» τον Βραζιλιάνο της Σίτι είναι ο έτερος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας και νούμερο ένα της Εθνικής Βραζιλίας Άλισον της Λίβερπουλ με τρείς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News