Τέμπη: Τα τρία νέα περιστατικά με τρένα, που πέρασαν στα ψιλά
Ενάμισι χρόνο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, τα περιστατικά με πρωταγωνιστές συρμούς τρένων ή του προαστιακού συνεχίζονται. Και το βέβαιο είναι ότι κάτι δεν πάει καλά, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις από κυβερνητικά χείλη.
Στις 13 Σεπτεμβρίου η μετωπική σύγκρουση δύο συρμών αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή λίγο έξω από την Αθήνα, στους Αγίους Αναργύρους, μόνο χάρη στον επαγγελματισμό και την προσήλωση των μηχανοδηγών, όπως σημείωσε σε ανακοίνωση και η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ).
Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα ζητηθούν πορίσματα του ΟΣΕ, θα ληφθούν όλες οι αναγκαίες καταθέσεις και επίσης θα ζητηθούν τα ηχητικά ντοκουμέντα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ: dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
