Ολυμπιακός: Γιατί ο Μεντιλίμπαρ επανέφερε τον Ανδρούτσο στην πρώτη ομάδα

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μεντιλίμπαρ επανέφερε τον Ανδρούτσο στην πρώτη ομάδα

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού μετά από απόφαση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Θανάσης Ανδρούτσος προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα την Δευτέρα (16/9) έχοντας προηγηθεί συζήτηση με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, κάτι που σημαίνει που παίρνει μια ακόμα ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν ακόμα παίκτη που προέρχεται από την ακαδημία. Βέβαια ο Θανάσης Ανδρούτσος πήρε ευκαιρίες, από πολλούς προπονητές και δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Τώρα ο Μεντιλίμπαρ του δίνει μια ακόμα στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος μέσος έκανε προπονήσεις με τους «κομμένους». Πέρσι, το δεύτερο 6μηνο της σεζόν, είχε δοθεί δανεικός στην Όσναμπρικ. Όλο το καλοκαίρι ήταν στο Ρέντη κι έκανε πρόγραμμα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Ο ίδιος δεν βρήκε κάποια ομάδα κι έμεινε μόνος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε μιλήσει μαζί του, πριν μερικές μέρες κάνοντας γνωστές τις προθέσεις του. Ο 27χρονος άσος μίλησε και με τον αθλητικό διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Κι έτσι από χθες ξεκίνησε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Για τον ίδιο είναι μια τεράστια ευκαιρία, ίσως η τελευταία. Καθώς ο Μεντιλίμπαρ τον… σκάναρε και διαπίστωσε πως έχει ενδιαφέροντα στοιχεία. Θα τον δει και στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι μοναδικός στο να αλλάζει προς το καλύτερο τις καριέρες των παικτών που προπονεί. Να τους βελτιώνει και να τους δίνει ώθηση.

Με τον Ανδρούτσο διέκρινε στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν κυρίως στο κέντρο. Η εκρηκτικότητα που έχει και η αντίληψη του στην άμυνα ήταν αυτά που τον έκαναν να θελήσει να τον δει από κοντά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News