Στρούμιτσα - Ολυμπιακός ΟΝΕΧ 0-3: Θρύλος σαν σε προπόνηση με σούπερ Ατανασίεβιτς!

Ο εκπληκτικός Ολυμπιακός ONEX… κατάπιε (0-3) τη Στρούμιτσα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απλά δε μπορεί να συγκριθεί με την αντίπαλό του! Φαίνεται πως φέτος ο Ολυμπιακός θα είναι… από άλλο ανέκδοτο και παρότι ακόμα απέχει πολύ από την τελική του μορφή, δείχνει ήδη το ταλέντο του νέου του ρόστερ, το οποίο ξεχειλίζει.

Η Στρούμιτσα, πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας, είναι μία καλή – για το επίπεδό της – ομάδα, όμως δεν μπορούσε να υπολογίζει σε… βάσιμες ελπίδες απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν ξεκάθαρο πως δε θα δυσκολευτεί να προκριθεί στον δεύτερο γύρο. . Το χάσμα μεταξύ των δύο ομάδων έγινε εμφανές από το πρώτο σετ. Η μπάλα κινούταν… με άλλη ταχύτητα στις δύο πλευρές του φιλέ και οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγύριζαν… σαν σετ κάθε νικηφόρα επίθεση.

Εντυπωσιακός ήταν στο επίσημο ντεμπούτο του ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ο οποίος ήταν σαν… ενήλικας σε προαύλιο σχολείου. Ο θρυλικός διαγώνιος έκανε μία εμφάνιση αντάξια των προσδοκιών και χάρισε ένα… τρέιλερ των όσων θα παρακολουθήσουμε μέσα στη σεζόν.

Η Στρούμιτσα προσπάθησε να μπει δυναμικά και στα τρία σετ, όμως ουδέποτε άγχωσε την ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνιη οποία άφησε μόνο μια φορά να περάσει τους 15 πόντους. Το πρώτο σετ έληξε 15-25, το δεύτερο 17-25 και το τρίτο 15-25. Όλα αυτά, βέβαια, με το πόδι να… χαϊδεύει και όχι να σανιδώνει το γκάζι.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν την Τρίτη τους Βορειομακεδόνες με στόχο να τελειώσουν την πρόκριση και να κοιτάξουν παρακάτω, πάντα με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ταβάνι φέτος είναι πολύ ψηλό!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News