Ρέιντζερς: Στα «σκαριά» η επιστροφή του Τζέραρντ στον πάγκο

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα και η επιστροφή του Τζέραρντ είναι προ των πυλών.

H διοίκηση της Ρέιντζερς ανακοίνωσε μόλις το καλοκαίρι που μας πέρασε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φιλίπ Κλέμεν, σε ένα συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2028, σε τέσσερα χρόνια από σήμερα!

Ωστόσο, τα αρνητικά αποτελέσματα φαίνεται πως βαραίνουν την θέση του 50χρονου τεχνικού και τα αρνητικά αποτελέσματα, σε συνδυασμό με την πίεση που ασκείται από τους φιλάθλους, φαίνεται να είναι αρκετά για να βάζουν δεύτερες σκέψεις στους ιθύοντες της ομάδας.

Ο Βέλγος τεχνικός ανέλαβε την Ρέιντζερς τον Οκτώβριο του 2023 και είναι αλήθεια πως μετά την κατάκτηση και του Λιγκ Καπ, η εικόνα της ομάδας ήταν βελτιωμένη. Τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά και αυτό φαίνεται πως φέρνει στα «σκαριά» την αντικατάσταση του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Record» η διοίκηση της Ρέιντζερς, σκέφτεται να επαναφέρει τον Στίβεν Τζέραρντ στους πάγκους. Υπενθυμίζουμε πως ο Άγγλος είναι αυτή την στιγμή προπονητής στην Αλ Ετιφάκ, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και αν το deal γίνει πραγματικότητα, θα επιστρέψει στην Ρέιντζερς μετά την τριετία 2018-2021, όπου είχε αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Σκωτίας για την 4η αγωνιστική της League Phase του Europa League, στις 7 Νοεμβρίου στο «Καραισκάκης».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News