ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τα σφυρίγματα - διαπιστευτήρια στον Μελισσανίδη

Τα λάθη του Βασίλη Φωτιά και του Ιωάννη Παπαδόπουλου στο ΑΕΚ – Βόλος συνέπεσαν με την παρουσία του Νικαιώτη στη «Αγια Σοφιά».

Εκαναν τρεις νίκες ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, αλλά δεν ακούστηκε το παραμικρό από τους αντιπάλους τους. Ούτε και από τις ομάδες που αντιμετώπισαν την «Πανάθα» ακούσαμε κάτι. Αν και εδώ υπάρχει η παράμετρος της μόνο μίας νίκης που πανηγύρισε η ομάδα του Αλαφούζου. Με την ΑΕΚ, όμως, από την πρώτη αγωνιστική ακούσαμε τα παράπονα των αντιπάλων της.

Κι αν στο Ηράκλειο απλά τα ψιθύρισαν μιας και δεν είχαν καλή απόδοση στην «Αγιά Σοφιά», σε Λιβαδειά και Βόλο βράζουν για τις διαιτησίες με την ομάδα του Ηλιόπουλου και του Αλμέιδα. Ή, μήπως του Μελισσανίδη; Θέτω το ερώτημα διότι άκουσα πολλούς να συνδέουν τα λάθη του Φωτιά και του Παπαδόπουλου στο προχθεσινό ματς με την παρουσία του Νικαιώτη στο γήπεδο.

Λες και λειτούργησε ως… σκιάχτρο ο Μήτσος και οι διαιτητές έκαναν σοβαρά λάθη πάνω στην τρομάρα τους. Ή, λες και ήθελαν να υποβάλλουν διαπιστευτήρια, που έλεγαν οι παλιοί. Οπως και να ‘χει, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει πάρει από δύο έως έξι πόντους χάρη στα λάθη και τις παραλείψεις των διαιτητών. Στη Λιβαδειά έκλεισαν όλα τα μάτια στο χέρι του Μουκουντί και την ανατροπή παίκτη του Λεβαδειακού από τον Λαμέλα.

Η ίδια φάση σε άλλο ματς είχε υποδειχθεί πέναλτι από τον Πολυχρόνη. Αλλά στη Λιβαδειά επηρεάστηκε το παλικάρι από την τσίκνα της περιοχής. Με αυτά που έχουν γίνει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δικαιώνεται και ο «Μελισσάν» που είπε στον Ηλιόπουλο να κρατήσει τον Παπαδόπουλο.

Ο Μάριος, βέβαια, προσπάθησε να απομακρύνει τον Γιαννάκη, αλλά μετά απ’ όσα συνέβησαν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, μάλλον δεν πρόκειται να τον κουνήσουν από τα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News