Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Αυτή είναι η τελική μας απόφαση με Πετρούσεφ»

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, έκανε ξεκάθαρη την στάση που θα ακολουθήσει η ομάδα του, στο θέμα του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ήταν ένας διακαής πόθος της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα και του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Είναι λίγο πολύ γνωστό πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά prospect στην Ευρώπη και αυτό είναι αδύνατο να μην συγκινεί τις ομάδες της χώρας του.

Ο Ερυθρός Αστέρας και ο πρόεδρος του, έκαναν φιλότιμες προσπάθειες, ωστόσο η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική. Οι «Πειραιώτες» γνωρίζουν την αξία του Σέρβου και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό των Μιλουτίνοφ και Φαλ, ο Πετρούσεφ θα είναι απαραίτητος στα πρώτα παιχνίδια, στην θέση «5», εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Ράιτ.

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο τονίζοντας πως ο Σέρβος είναι παίκτης του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι θέλει να τελειώσει αυτή τη… σαπουνόπερα, όπως χαρακτηριστικά την περιέγραψε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόβιτς για τον Πετρούσεφ:

«Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ολοκληρώσει το ρόστερ με 16 παίκτες για την ώρα. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να υπάρξουν αποχωρήσεις και αφίξεις, κάτι που δεν έχουμε στα σχέδιά μας αυτή τη στιγμή και με αυτό τελειώνω τη σαπουνόπερα με τον Πετρούσεβ και τον Τζούρισιτς, που βρίσκεται στην Αμερική. Ο Πετρούσεβ είναι παίκτης του Ολυμπιακού».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News