«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στην Αθήνα λόγω της διεξαγωγής του τουρνουά

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής του 6ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά οι ρυθμίσεις:

– Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 12.00′ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00′ ώρα της 22-9-2024 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου.

– Αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 17.00΄ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00΄ώρα της 22-9-2024 επί των οδών:

• Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

• Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους στις προαναφερόμενες οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News