ΠΑΟΚ: H Σαμ Μπρουνέλ εμφανίστηκε στην Πυλαία και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα!

Η εντυπωσιακή Σαμ Μπρουνέλ κατέφτασε στον ΠΑΟΚ με τόσο τα μπασκετικά, όσο και τα εξωτερικά της προσόντα να εντυπωσιάζουν τους πάντες στην Πυλαία.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή, φέρνοντας στην Θεσσαλονίκη την 23χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ Σαμ Μπρουνέλ.

Το μπασκετικό της βιογραφικό απίστευτο. Σπούδασε και αγωνίστηκε στα φημισμένα πανεπιστήμια της Βιρτζίνια και του Νοτρ Νταμ. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων των ΗΠΑ (U16-18), έχοντας κατακτήσει και τέσσερα Ολυμπιακά μετάλλια , τα δύο ήταν χρυσά, ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Team USA σε 3Χ3.

Βέβαια εντυπωσιακά δεν είναι μόνο τα μπασκετικά της προσόντα, αλλά και τα εξωτερικά. Η πανέμορφη Σαμάνθα έχει ύψος 187 εκατοστά και τις τελευταίες μέρες έχει εγκατασταθεί στη συμπρωτεύουσα.

Με ανάρτηση της στο X (πρώην Twitter), η 23χρονη έκανε γνωστή την παρουσία της στο κλειστό της Πυλαίας. Που για την ίδια αναμένουμε περισσότερο κόσμο στις κερκίδες στα παιχνίδια της ομάδας γυναικών.

Ήδη αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι έχουν ξεκινήσει να ακολουθούν το επίσημο λογαριασμό της Μπρουνέλ στο Instagram , με τον αριθμό των ακολούθων της να αγγίζει τους 100 χιλιάδες, 98.8 χιλίαδες, με την δραστηριότητα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποκαλύπτει και τα επιπλέον… προσόντα της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News