Λεβαδειακός-ΟΦΗ 1-1: Λύτρωση Λαμπρόπουλου στις καθυστερήσεις και όλα στο... «Χ»!

Με ένα γκολ «ζωγραφιά» του Μπάλτσι, ο Λεβαδειακός απείχε λίγα λεπτά πριν πάρει το πρώτο του «τρίποντο», ωστόσο ο Λαμπρόπουλος με κεφαλία… έκλεψε την μπουκιά από το στόμα των Βοιωτών.

Ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ του Μπάλτσι, φάνηκε πως θα ήταν αρκετό, ώστε ο Λεβαδειακός να πάρει την νίκη απέναντι στον ΌΦΗ , όμως ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά στις καθυστερήσεις, ισοφάρισε και λύτρωσε τους «κρητικούς».

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι και όλα στο «Χ»

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν περισσότερο αναγνωριστικά για τις δυο ομάδες. Ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή, αλλά και αρκετές στημένες φάσεις για να απειλήσει, δίχως ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί. Η πρώτη καλή φάση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Ρομό να σουτάρει στην κίνηση από καλή θεση, αλλά την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Δέκα λεπτά μετά, στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός βρήκε και δεύτερη καλή στιγμή, με τον Τσάπρα να σουτάρει δυνατά εκτός περιοχής, τον Χριστογεώργο να μην μπλοκάρει την μπάλα και τον Μπάλτσι να μην βρίσκει γεμάτο το σουτ στην επαναφορά.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ήρθε λίγο πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, με τον Λαμπρόπουλο να σουτάρει στα σώματα και το… ριμπάουντ, να καταλήγει στον Μπάκιτς, που σούταρε λίγο κάτω από το ύψος του πέναλτι στο 29ο λεπτό. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, με το σκορ στο 0-0, αφού στα υπόλοιπα 15 λεπτά, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία.

«Ζωγραφιά» του Μπάλτσι και κρητική… λύτρωση στις καθυστερήσεις

Δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και το σκορ ανάμεσα στις δυο ομάδες, άνοιξε υπέρ του Λεβαδειακού. Ο Μπάλτσι με ένα πανέμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αιφνιδίασε τον Χριστογεώργο και έκανε το 1-0 στο 46′.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να βρει καν μια καλή ευκαρία για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά φάουλ, με τον ρυθμό να «σπάει». Δέλλας και Παπαδόπουλος προχώρησαν σε αλλαγές και ενώ όλα έδειχναν πως οι Βοιωτοί θα πάρουν το πρώτο τους «τρίποντο», ο Λαμπρόπουλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά στο 90+5 και λύτρωσε την ομάδα της Κρήτης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία, Παπαδόπουλος, Τσοκάι, Βήχος, Ρόμο, Ζίνι, Πεντρόζο, Μπάλζι, Τσαπράς

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκοζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς, Μπαΐνοβιτς, Φούντας, Νους, Σενκγέλια, Γιουνγκ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News