ΠΑΟΚ: Πάει στην Πόλη ως πρωτοπόρος!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την περσινή πορεία στον ευρωπαϊκό του όμιλο όντας στο -5 από την κορυφή. Στην Τουρκία θα έχει στο πλευρό του περίπου 2.500 φιλάθλους του

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της φάσης του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς μεθαύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατασαράι. Τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας, όσο κι οι πρωταθλητές Τουρκίας δεν κατάφεραν να φτάσουν στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και βρέθηκαν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, όντας αμφότεροι στην κορυφή της βαθμολογίας στη χώρα τους.

Σε αντίθεση με πέρυσι, ο ΠΑΟΚ ξεκινά τους αγώνες της φάσης του ομίλου ως πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα.

Πέρυσι, η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε στην προημιτελική φάση του
Κόνφερενς Λιγκ, είχε βρει τον ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι, εκεί που είχε επιβληθεί της τοπικής ομάδας με 3-2.

Εκείνες τις ημέρες, ο ΠΑΟΚ ήταν στην 5η θέση του πρωταθλήματος, όντας στο -5 απ’ τον πρωτοπόρο
τότε Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά, ο ΠΑΟΚ ξεκινά την πορεία του στη φάση του ομίλου απ’ την κορυφή της βαθμολογίας, σε μία αλλαγή της κατάστασης σε σχέση με πέρυσι.

Ο Μπράντον Τόμας μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, με τις πιθανότητες να προλάβει τη μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι να είναι μικρές, καθώς έχει συμπληρώσει πάνω από είκοσι ημέρες, στις οποίες ακολουθούσε καθημερινά ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε. Οσον αφορά τον Αντρια Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος απουσίασε απ’ την αναμέτρηση με τον Βόλο, προκειμένου να μπορεί να προλάβει την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Τουρκίας. Σε αντίθεση με τον Μπράντον Τόμας, οι πιθανότητες για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό είναι με το μέρος του. Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του περίπου 2.500 φιλάθλους που θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News