Παναθηναϊκός AKTOR: Σλούκας, Μπράουν και Αντετοκούνμπο έμειναν στην Αθήνα-Τι σημαίνει για το Σούπερ Καπ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, ταξίδεψε για την Τουρκία, όπου θα ολοκληρώσει τα φιλικά του πριν το Σούπερ Καπ με την Αναντολού Εφές και την Γαλατασαράι, χωρίς τους Σλούκα, Μπράουν και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Στην Τουρκία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός που θα δώσει τα δύο τελευταία του φιλικά πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη τις Γαλατάσαραϊ (24/9) και Εφές (25/9). Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα απουσιάσει 3 βδομάδες.

Επίσης απουσιάζει και ο Κώστας Σλούκας, που θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο με την κατάσταση να μην είναι ανησυχητική, και ο Λορένζο Μπράουν, που συνεχίζει τις θεραπείες για την φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί στο πόδι του.

Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τη Γαλατασαράι και την Τετάρτη την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, πριν αναχωρήσει από την Τουρκία με προορισμό την Ρόδο όπου θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, το Σούπερ Καπ. Υπενθυμίζουμε πως αυτό θα διεξαχθεί το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News