Ολυμπιακός Καραπαπάς: «O βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει, παραμένει αλλοιωμένος»

Καραπαπάς: «Βόμβες» στην Γ.Σ. της ΕΠΟ - «Τα έχετε διαλύσει όλα, πουλάτε την Εθνική για ρουσφέτια»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε σην εισήγηση της UEFA για το χέρι του Κουκουρέγια στο περασμένο Euro και στο χέρι του Μουκουντί στην Λιβαδεία.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA μέσω διαρροής στα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης ξεκαθάρισε ότι το χέρι του Κουκουρέγια στον προημιτελικό με τη Γερμανία είναι πέναλτι και «καταρρίπτοντας» το τελευταίο επιχείρημα για το χέρι του Μουκουντί στη Λιβαδειά.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ήταν λανθεσμένη η απόφαση του Άγγλου διαιτητή, Άντονι Τέιλορ να μην καταλογίσει πέναλτι στο χέρι του Κουκουρέγια στην παράταση, στο 107ο λεπτό με το σκορ στο 1-1, του προημιτελικού μεταξύ Γερμανίας και Ισπανίας στο περασμένο Euro, ουσιαστικά «καταρρίπτοντας» και το τελευταίο επιχείρημα της ΑΕΚ για το χέρι του Μουκουντί στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την εν λόγο απόφαση, περιμένοντας την συγγνώμη των «ειδικών» της Ελληνικής διαιτησίας για το χέρι την Μουκουντί, ενώ ανέφερε και ότι ο βαθμολογικός πίνακας δεν αλλάζει και θα παραμείνει αλλοιωμένος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News