Ολυμπιακός ONEX-Στρούμιτσα 3-0: Ολοκλήρωσε την αποστολή και «κέρδισε» πρόσωπα

Ο Ολυμπιακός ONEX έκανε πολλές αλλαγές, είδε τον Τζούριτς να τραυματίζεται (μάλλον ελαφρά) και πέρασε… με στυλ και κανένα χαμένο σετ τη Στρούμιτσα. Αύριο μαθαίνει τον επόμενο αντίπαλο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…

Εκαναν ένα όμορφο ταξίδι στην Ελλάδα, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με παίκτες – είδωλα, όπως ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, έδειξαν καλύτερο πρόσωπο από ότι στη Βόρεια Μακεδονία, όμως δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο οι παίκτες της Στρούμιτσα, που αποκλείστηκαν σε έξι σετ από τον Ολυμπιακό ONEX!

Εχοντας… κάβα το 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Αντρέα Γκαρντίνι προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, θέλοντας να προφυλάξει κάποιους από τους παίκτες του και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους. Ο 20χρονος οργανωτής, Ματέο Χασμπάλα την εκμεταλλεύτηκε και αντικατέστησε επάξια τον Τράβιτσα, ενώ τη θέση των Κουμεντάκη και Τζιάβρα πήραν οι Δαλακούρας και Κωνσταντινίδης.

Μέσα στον αγώνα προέκυψε και μία ανησυχία για τον Δημήτρη Τζούριτς, ο οποίος πάτησε πάνω στον Ατανασίεβιτς και γύρισε το πόδι του, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα. Λόγω αυτού, ντεμπούτο έκανε ο Τζέλβε, ενώ στο τελευταίο σετ πήραν χρόνο και οι Κωστόπουλος και Παπαγγελόπουλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν κάποια αντίσταση στο πρώτο σετ (25-19), δε δυσκολεύτηκαν καθόλου στο δεύτερο (25-17) και έκαναν το 3-0 (25-21) παρά τις αρκετές αλλαγές. Το βραβείο του MVP κατέληξε στον αλάνθαστο Ανέστη Δαλακούρα και τελείωσε με 12 πόντους. Περισσότερους είχε μόνο ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς (19, με 13/24 επιθέσεις, 4 άσους και 2 μπλοκ), ο οποίος συνέχισε… όπως ξεκίνησε.

Ο Ολυμπιακός θα μάθει αύριο ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει την επόμενη βδομάδα στον δεύτερο προκριματικό του Champions League. Η Λας Πάλμας, που νίκησε 3-1 στο πρώτο ματς με τη Μπενφίκα, έχει προς το παρόν το προβάδισμα, όμως αμφότεροι οι Ιβηρες αποτελούν πολύ πιο δύσκολα εμπόδια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News