Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις στο «Groupama Stadium» της Λιόν, ο Ατρόμητος και ο Ουνάς

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις στο «Groupama Stadium» της Λιόν, ο Ατρόμητος και ο Ουνάς

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε κόντρα στη Λιόν με τις συζητήσεις για ανασύνταξη να ξεκίνησαν ήδη ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ουνάς

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε το ξεκίνημα που ήθελε στη League Phase του Europa League καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Λιόν στο «Groupama Stadium».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλησε να «κρύψει» τις απουσίες των Μασούρα, Ζέλσον Μαρτίνς με το 3-5-2, το οποίο σήκωσε πολύ κουβέντα καθώς ο Ολυμπιακός ποτέ δεν λειτούργησε καλά με αυτό, ακόμα και αμυντικά.

Πάντως το ματς έχει και δεύτερη ανάγνωση καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φάσεις στις οποίες θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά ήταν άτυχοι.

Λόγια ανασύνταξης στον Ολυμπιακό

Το θέμα είναι τώρα η επόμενη μέρα και η ανασύνταξη, μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε ο Ολυμπιακός, αφού αυτή της Λιόν, προηγήθηκε εκείνη με τον Άρη.

Η ανασύνταξη ξεκίνησε από το «Groupama Stadium» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να στέλνει τα μηνύματα του ώστε να σηκώσουν όλοι το κεφάλι ψηλά, γιατί στα αποδυτήρια φαινόταν η απογοήτευση για την ήττα.

Ο Βάσκος τεχνικός επεσήμανε πως χάθηκε ένα παιχνίδι, αλλά υπάρχουν κι άλλα μπροστά και όλοι θα πρέπει να παλέψουν για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ρεπό και… Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Μάλιστα αποφάσισε να δώσει ρεπό για την Παρασκευή ώστε να ηρεμήσουν και οι παίκτες ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Σε μια αναμέτρηση όπου ο Ολυμπιακός θα πάει έχοντας κάνει μια προπόνηση, αυτή του Σαββάτου.

Ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία είναι δυνατός φέτος, έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Σε μια αναμέτρηση για την οποία ο Γιώργος Μασούρας ίσως να είναι διαθέσιμος, ενώ θα φανεί και η κατάσταση του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ματς με τη Λιόν εμφανώς καταπονημένος και με κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον Αντάμ Ουνάς

Στο μεταξύ σήμερα αναμένονται εξελίξεις με το θέμα της μεταγραφής του Αντάμ Ουνάς. Ο 27χρονος εξτρέμ βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το βράδυ. Θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα είναι καλά, τότε θα πάρει σάρκα και οστά η συμφωνία που υπάρχει για συμβόλαιο δύο ετών.

Υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κάνει μία ακόμα μεταγραφή, ίσως και δύο! Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, Γιουσούφ Γιαζίτσι φέρεται να απασχολεί ακόμα, ενώ στο κάδρο ίσως μπει και ο Στέβαν Γιόβετιτς!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News