Αρης: Με Σουλεϊμάνοφ πάει στο ντέρμπι

Ο Ρώσος προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Ακη Μάντζιου

Ευχάριστα ήταν τα νέα στη χθεσινή προπόνηση για τον Aκη Μαντζιο. Ο προπονητής του Aρη είδε τον Σουλεϊμάνοφ να προπονείται χθες κανονικά, οπότε είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Eτσι μειώνονται τα προβλήματα για τους «κίτρινους», αλλά δεν εξαλείφονται. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι και ο Φαμπιάνο έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι δύσκολο να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι. Οι ποδοσφαιριστές του Αρη προπονήθηκαν χθες το πρωί στο Δασυγένειο αθλητικό κέντρο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το ένα γκρουπ έκανε αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο, οι παίκτες δηλαδή που δεν έπαιξαν στο Κύπελλο, έκανε ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, καθώς και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Θυμίζουμε ότι ο αγώνας της Τούμπας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί μεθαύριο στις 20:30, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 1.

Στο μεταξύ στον Μάνου Γκαρθία πήγε το βραβείο για το ομορφότερο γκολ της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό. Αυτό το γκολ ψηφίστηκε απ’ τους φιλάθλους ως το καλύτερο της αγωνιστικής, με ποσοστό 56,03%.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το γκολ του Τζούριτσιτς για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανσερραϊκό, ενώ πιο κάτω βρέθηκαν τα γκολ των Μπάλτσι, Καρλίτος, Μπεντανκόρ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News