Γκουαρντίολα κατά Αρτέτα και Άρσεναλ: «Αν θέλετε πόλεμο, είμαι εδώ»

Έξω φρενών σε συνέντευξή του ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στράφηκε εναντίον της Άρσεναλ αλλά και του πρώην βοηθού του Μικέλ Αρτέτα, ενώ δεν παρέβλεψε να δικαιολογίσει την συμπεριφορά του Έρλινγκ Χάλαντ στο ντέρμπι του «Έτιχαντ» .

Τρομερά εκνευρισμένος φάνηκε σε δηλώσεις του στην Ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» o Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Καταλανό τεχνικό να «ρίχνει» πυρά εναντίον της Άρσεναλ και του πρώην βοηθού του Μικέλ Αρτέτα.

Συγκεκριμένα ο 53χρονος κόουτς στις δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα απο το Λονδίνο όσο και στο πρόσφατο ντέρμπι κορυφής με την ομάδα του Αρτέτα στο «Έτιχαντ» και το περιστατικό με τον Έρλινγκ Χάλαντ, τέλος ο πρώην προπονητής των Μπάγερν και Μπαρτσελόνα έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους «πολεμούν» τη Μάντσεστερ Σίτι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα:

Για τον Μικέλ Αρτέτα: «Ο Μικέλ είπε πως είναι εδώ για τέσσερα χρόνια και γνωρίζει τι γίνεται αναφορικά με τις 115 παραβιάσεις. Θέλω να μάθω τις πληροφορίες του. Έχω καλή σχέση μαζί του, αλλά την επόμενη φορά, ρωτήστε τον. Ας πει τι γνωρίζει!»

Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ: «Δεν θα είναι υπερήφανος για αυτά που έκανε. Αλλά ακούστε με! Η Άρσεναλ μας προκάλεσε, οπότε το καταλαβαίνω!»

Για τους δημοσιογράφους: «Διαρκώς με προκαλείτε. Οπότε θέλετε πόλεμο. Και εγώ και η ομάδα μου είμαστε εδώ!»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News