Καμπαγιέρο: Θρήνος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής που «έφυγε» στα 46 του

Θρήνος για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Άρσεναλ και Παναχαϊκής, Φαμπιάν Καμπαγιέρο που «έφυγε» απο την ζωή στην ηλικία των 46 ετών.

Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Λατινικής Αμερικής και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Φαμπιάν Καμπαγιέρο, που «έφυγε» απο την ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Η είδηση του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ αλλά και της Παναχαϊκής έγινε γνωστή τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/9), με πληροφορίες που έρχονται απο την πατρίδα του, Αργεντινή,  να αναφέρουν πως κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου σάλας.

Ο Αργεντινός με καταγώγη απο την Παραγουάη, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 18 ετών, με μεγαλύτερο «παράσημο» αυτής, η σεζόν 1998/99 όπου βρέθηκε στην Άρσεναλ, με την οποία κατέγραψε τρείς συμμετοχές, μια εξ αυτών στην Πρέμιερ Λίγκ απέναντι στην Μίντελσμπρο.

Η ομάδα απο το Βόρειο Λονδίνο δεν ξέχασε τον πρώην αθλητή της εκδίδοντας συλληπητήρια ανακοίνωση αναφέροντας: «Όλοι στην ομάδα είναι βαθιά λυπημένοι στο άκουσμα του θανάτου του πρώην παίκτη, Φαμπιάν Καμπαγιέρο. Οι σκέψεις είναι με την οικογένεια και τους φίλους του»,

Ο Καμπαγιέρο μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί και στην Σκωτία με την φανέλα της Ναντί Γιουνάιτεντ αλλά και στα μέρη μας, με την φανέλα της Παναχαϊκής την σεζόν 2008/09. Με την οποία κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές, σημείωνοντας ένα γκολ κόντρα στο Αιγάλεω.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News