Διαιτησία Παρασκήνιο: Ξύπνησαν τα φαντάσματα

Τις τελευταίες μέρες μαίνεται μάχη παρασκηνίου για τις επιλογές του Λανουά με αναφορά στους κομμένους. Να δούμε την αντίδραση του Γάλλου στις πιέσεις που δέχθηκε από διάφορες Ενώσεις. Γράφει ο τρελός… του χωριού

Οτι η ΑΕΚ εξακολουθεί και βρίσκει τρόπο να ωφελείται από τη διαιτησία, το αντιληφθήκαμε και στη Λιβαδειά, αλλά και στα Φιλαδέλφεια με αντίπαλο τον Βόλο, όπως και στη Λεωφόρο, όπου αντιμετώπισε την Καλλιθέα. Οταν σε πέντε αγωνιστικές, η ίδια ομάδα παίρνει όχι μόνο τα σπόρια και τα κουκούτσια, αλλά ολόκληρο το… φρούτο στα τρία ματς, τότε όλοι μπορούν να καταλάβουν τι παίζεται.

Στο… ψυγείο όποιος διαιτητής τα κάνει θάλασσα.

Μόνο που εδώ και 48 ώρες μαθαίνω ότι στέλνονται διάφορα μηνύματα προς τους διαιτητές. Οχι μόνο
από τα εξαπτέρυγα του Γιαννάκη, αλλά και από τον Βορρά. Τα καρντάσια υποστηρίζουν ότι ο Λανουά αποφάσισε από ‘δω και πέρα να βάζει στο ψυγείο όποιον διαιτητή τα κάνει θάλασσα. Με δεδομένο ότι τρεις – τέσσερις ρέφερι έμειναν εκτός ορισμών, μπορεί και να  ‘χουν δίκιο.

Ελα, όμως, που την ίδια ώρα οι διαιτητές γίνονται αποδέκτες και μηνυμάτων από Φιλαδέλφεια μεριά… Τι λένε οι φίλοι του Παπαδόπουλου; Οτι ο Γάλλος άφησε εκτός Τσαγκαράκη και Κουμπαράκη επειδή αντιλήφθηκε στο Πανθεσσαλικό τα σφυρίγματα που δόθηκαν στον ΠΑΟΚ με τη 2η κίτρινη του Φεράρι και το αντικανονικό γκολ του Τσάλοβ.

Το τρομερό των διαρροών είναι ότι από την ΑΕΚ υποστηρίζουν πως ο Λανουά μετάνιωσε που έκοψε τον Μανούχο και τον Διαμαντόπουλο από τον πίνακα των διεθνών και πως γι’ αυτό επέλεξε μόνο ένα νέο πρόσωπο και όχι δύο, παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από διάφορες Ενώσεις.

Οτι θα επέστρεφαν στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα τα φαντάσματα του Περιστερίου και του… αεροδρομίου, ήταν κάτι που δεν περίμενε η πιάτσα και περιμένω την αντίδραση του Λανουά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News