ΑΕΚ: Η μάχη του άσου ανάμεσα σε Στρακόσια και Μπρινιόλι
Ο Στρακόσια θα ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Μπρινιόλι έρχεται δυναμικά
Δεν αποτελεί ερωτηματικό ότι ο Θωμάς Στρακόσια θα αρχίσει βασικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό απόψε το βράδυ.
Ο Αλβανός γκολκίπερ ανήκει σε ένα κλειστό κλαμπ παικτών που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό από τα ως τώρα επίσημα ματς της ΑΕΚ στη σεζόν. Σταδιακά ωστόσο διαμορφώνονται νέα δεδομένα για τον άσο της «Ενωσης».
Από την περασμένη εβδομάδα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι με μήνυμά του στα social media είχε κάνει γνωστό ότι είχε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στην ΑΕΚ.
Ο Ιταλός γκολκίπερ προς τα τέλη Ιουλίου στην προθέρμανση του αγώνα με την Ιντερ ντ’ Εσκάλδες είχε υποστεί κάταγμα με συνέπεια να τεθεί νοκ-άουτ για δύο περίπου μήνες. Πλέον ο Μπιρινιόλι προπονείται κανονικά σε φουλ ρυθμούς και όπως φαίνεται απέναντι στον ΠΑΟ θα μπει για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
