Μπόκα Τζούνιορς: Παραιτήθηκε ο «Eλληνας» Ντιέγκο Μαρτίνες!

Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Ντιέγκο Μαρτίνες, με θητεία στον Πιερικό και τον Διαγόρα Ρόδου, δήλωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνες, υπέβαλε σήμερα (29/9) την παραίτησή του από τον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς, ύστερα από την τρίτη διαδοχική ήττα απέναντι στη Μπελγράνο με 2-0 εκτός έδρας. Πριν από αυτή, προηγήθηκε η ήττα με 1-0 από τη Ρίβερ Πλέιτ στο «superclasico» εντός έδρας και το αντίστοιχο αποτέλεσμα απέναντι στη Ρασίνγκ Κλουμπ (2-1).

Ο άλλοτε προπονητής του Πιερικού και του Διαγόρα, ήταν στο πάγκο της Μπόκα για 45 αγώνες, στους οποίους κέρδισε 20 ματς, έχασε 10 ενώ 15 έληξαν ισόπαλα. Με τον Μαρτίνες στον πάγκο, η Μπόκα «έπεσε» στα ημιτελικά του Professional League Cup κόντρα στην Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα και αποκλείστηκε από την Κρουζέιρο στη φάση των «16» του Copa Sudamericana. Σήμερα, διατηρεί τις προσδοκίες μόνο στο Κύπελλο Αργεντινής όπου πρέπει να παίξει στους προημιτελικούς με την Χιμνάσια Εσγρίμα ντε Λα Πλάτα.

Την τεχνική ηγεσία, θα αναλάβει εκ νέου προσωρινά ο προπονητής της ομάδας Νέων, Μαριάνο Ερρόν, ενώ αναζητείται ο διάδοχος του Μαρτίνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα δεν θα υπάρχει το πέρα ​​δώθε που πρέπει να μιλάμε για το ποδόσφαιρο, απλά για να σας ενημερώσω ότι υπέβαλα την παραίτησή μου. Μίλησα πρώτα με τους ανθρώπους της διοίκησης, μετά με τον πρόεδρο και μετά με τους ποδοσφαιριστές. Εμείς δεν πρόκειται να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας ως προπονητικό επιτελείο.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, αν και είμαστε όλοι υπεύθυνοι, το πιο υγιές πράγμα είναι να φύγουμε από το γραφείο για να προχωρήσουν τα αγόρια. Είμαι ευγνώμων στο ίδρυμα και στον πρόεδρο που με εμπιστεύτηκαν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News